image

news

Eregalerij huldigt Roland Van Campenhout

18.01.15

Radio 2 en Sabam nemen dit jaar Roland Van Campenhout, Dani Klein en Roland Verlooven op in De Eregalerij voor een "Leven vol Muziek". Het trio wordt op donderdag 5 februari 2015 ingehuldigd tijdens een feestelijke en muzikale liveshow vanuit het Kursaal in Oostende.


Roland Van Campenhout wordt gelauwerd voor zijn veelzijdige talent en ontelbare samenwerkingen met andere Vlaamse artiesten. Dani Klein voor haar lange internationale carrière en opmerkelijke stem. Roland Verlooven, de man achter onder andere Willy Sommers, voor zijn schrijftalent en neus voor nieuw talent.

Groot nieuws: 'Hoeraar', een boek van De Piepkes!

14.09.14

Midden oktober verschijnt bij Uitgeverij Paard: Hoeraar!, een boek van 'De Piepkes'.

Met liedjes en teksten van Roland Van Campenhout, Frederik Sioen en Pieter-Jan De Smet en schilderijen van Sarah Yu Zeebroek, vormgegeven door Gert Dooreman.

Sinds enige tijd struinen Roland Van Campenhout, Frederik Sioen en Pieter-Jan De Smet als 'De Piepkes' door het hoge gras. Stap voor stap leert de wereld hen kennen en stuk voor stuk vinden zij de wereld RAAR.

Raar is een palindroom, je kan het woord in beide richtingen lezen en uitspreken. De Piepkes staan ook immer pal in droom (en daad). En zijn in alle richtingen leesbaar. Raar rijmt erg handig op mooie woorden als paar, klaar, waar, haar, schaar, snaar, quatre-quart en à boire. En het klinkt ook heel feestelijk als je het uitroept als 'Piep Piep Piep Hoeraar!'.

'Hoeraar!' is een optreden van 'De Piepkes' met verse kinderliedjes voor kinderen van 5 tot en met 105 jaar (volwassenen toegelaten). Een concert van 'De Piepkes' is een belevenis voor al wie het kind in zich koestert! (En dat geldt ook voor zwangere mensen.)

En nu is er ook een boek. Een boek dat over niks gaat en toch over veel (want het boek dat over alles gaat daar werken we nog aan). Sarah en De Piepkes hebben erg veel lol gehad tijdens het maken ervan. Alsof ze samen in de zandbak speelden.

Kiekjes, filmpjes en andere rare info op www.depiepkes.be

New Tourdates & Videos

04.04.14

Jawel de concert agenda is weer bijgewerkt: Solo, kindervoorstellingen & samen met anderen op het podium!! Wat, waar & wanneer is te vinden bij de Tourdates.
Zowel Media als Links zijn aangevuld met enkele verse videoclips - Enjoy!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11